joi, 18 octombrie 2012

Imi amintesc

Imi amintesc cum prin anii 90 se vorbea ca Ceausescu a fost dat jos,printre altele , si pentru ca achitase toate datoriile Romaniei (obtinind astfel o oarecare independenta decizionala).

PNL-ul ( prin Dumitru si I.C. Bratianu) ante+ interbelic a lansat sloganul "Prin noi insine! ",...si ma gindesc ca stiau ei mai multe,caci altfel nu faceau Romania Mare !

Dupa '90 partidele securistilor (sau chiar ale hotilor interlopi!) ne-au indoctrinat cu ideea ca trebuieste sa ne imprumutam (..iar industria romaneasca era „o gramada de fier vechi") pt ca altfel ..etc,etc..

Astfel a fost posibila capusarea a intreprinderilor de stat ,au fost posibile "pomenile electorale", iar conturile fostilor politai politici, fosti activisti comunisti si hoti interlopi au crescut fabulos, creind clasa "baietilor destepti" si a "descurcaretilor" .

La nivel european ,linia este aceeasi ,PPE-ul vrea "mai multa Europa "si mai putina democratie,… deh," baietii destepti " (ce daca-s analfabeti?..isi iau imediat doctorate!) trebuie sa conduca ,caci "ailalti put a transpiratie" si nu stiu sa aleaga bine !

Daca se va reusi cu Oltchim-ul , cu Hidro/Nuclear Electrica ,cu Cuprumind si Rosia-Montana, vom fi "in grafic"!
       “Munţii noştri aur poartă, noi cerşim din poartă-n poartă”

                                                                                 George



P.S. –Sper ca nu ma acuzati de ceva nostalgii ale perioadei comuniste(caci ati da-o in bara!), dar sa traiesc o vreme in care sa fiu condus de fosti securisti (acu’ de drepta! ;) ) ipocriti si manipulatori , iar EU sa ma fac ca nu ma prind,si sa-i mai si sustin ,este cam mult..
Voi sustine mereu tineri,sau oameni nepervertiti de comunism,dar voi sta mereu cu ochii pe ei ! (caci hotia s-a facut cu ambele miini, si cu„dreapta” si cu „stinga”, si se practica pe aste meleaguri de peste 2000 de ani ca sport, in plus „gena” ni se strimba continuu inca din frageda pruncie, invatind ca „capul plecat sabia nu-l taie”,ca impotriva nemerniciei nu are rost sa lupti,fiind un "dat" -Miorita ,...si ca „omul trebuie sa se descurce” .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre mine

Fotografia mea
inginer in telecomunicatii,iubesc natura si aventura,...si oamenii destepti